fbpx

FOGYÁS TUDATOSAN

Online webinárium

Ha érdekel, itt jelentkezhetsz.

Vajon miért híztam el?

Fogyni szeretnél, de mondhatom nem lesz egyszerű. Pedig az interneten számtalan módszert találhatsz. A teljesség igénye nélkül ilyenek a

Mono diéták, szétválasztásra épülő diéták, eliminációs diéták, alacsony szénhidrát tartalmú diéták, Nyers-diéta, alkonyat-diéta, anyagcsere-pörgető diéta, időszakos koplalás, Növényi alapú diéták, Paleo diéta, Keto diéta,  alacsony zsír tartalmú diéták, mediterrán diéta, WW (Weight Wachers) diéta, DASH diéta, Glikémiás diéta, „CSak a felét edd meg!”-módszer, káposztaleves diéta, Léböjt kúra, metabolikus diéta,   stb, stb… Sorolhatnám oldalakon keresztül.

Tudtad, hogy összesen több mint 1200 fajta fogyókúrás módszer létezik?

Persze mindegyik tuti megoldást kínál. A „legjobbak”, amelyek azt ígérik, hogy csak meg kell vásárolni ilyen vagy olyan tablettát, aminek a hatóanyagát Peruban a messzi Andok lábainál vagy akárhol – lényeg, hogy jó messze legyen – termesztik, vagy pedig brit tudósok fejlesztették ki. Ha ezt szeded, akkor ugyanannyit ehetsz, mint régen, és garantált a fogyás.

Nem is a módszerrel van a baj.

Egyik másik módszer tényleg hatásos tud lenni.  Mert lehet, hogy sikerül lefogynod több-kevesebb kilót. Az igazi erőpróba csak ezután következik. A nehezen elért súlyodat meg is kellene tartanod (akár egy életen át). Mert ha nem, az életed másról sem fog szólni, mint fogyás-hízás-fogyás-hízás… Bizony ez egy idő után igen unalmas és farasztó tud lenni. A legtöbben előbb-utóbb fel is adják.

A kérdés tehát az, „Vajon miért híztál el?”.  Én nem a fogyásban, nem a módszer kiválasztásban, hanem ennek a kérdésnek a megválaszolásában tudok segítséget nyújtani. Mert neked nem rövid távú, hanem tartós sikerre van szükséged. (nem cserélgetheted a ruhatáradat évente.) Ha sikerül a választ megtalálni, akkor már jöhet a fogyókúra!

A fogyás vagy az elért súly megtartása egészen addig NEM FOG MENNI, amíg az elhízás okát nem találod meg.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, jelentkezz az ONLINE Webináriumra

Címe: Miért híztam el?

Na de miről is szól a webinárium:

  • Miért van az evésnek fokozott jelentése életünkben?
  • Milyen szokásokat hozunk otthonról?
  • Mi a szerepe a problémás családi kapcsolatrendszernek?
  • Te is érzelmi evő vagy?
  • Volt már falásrohamod?
  • Zugevő vagy?
  • Az érzelmek szerepe.
  • A stressz szerepe.
  • Hogyan esznek akik jól esznek?
  • Hasznos információk, mentális gyakorlatok.

A kérdés tehát az, „Vajon miért híztál el?”.  Én nem a fogyásban, nem a módszer kiválasztásban, hanem ennek a kérdésnek a megválaszolásában és a megküzdésben tudok segítséget nyújtani